Tjänster

RING

OSS

IDAG

TJÄNSTER

Hägglunds golvfirma utför det mesta när det kommer till trägolv och trägolvsvård.

GOLVSLIPNING


Hägglunds Golvfirma specialiserar sig på professionell golvslipning och trägolvsbehandling, vilket har blivit alltmer uppskattat av miljömedvetna kunder. Vår omfattande service täcker alla typer av trägolv, trösklar och trappor med olika behandlingsalternativ som lack, olja, hårdvax, eller bets och infärgning.


Vi förstår vikten av att underhålla nylagda trägolv och erbjuder skräddarsydda underhållsplaner för att säkerställa långvarig skönhet och hållbarhet. Utöver behandling tar vi även hand om eventuella reparationer, vilket garanterar att dina trägolv håller sig vackra och hållbara över tid.

Med Hägglunds Golvfirma investerar du inte bara i estetik utan även i långsiktig kvalitet för ditt hem. Kontakta oss för att påbörja resan mot vackra och välskötta trägolv redan idag.

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

Lämna ditt namn och telefonnummer så återkommer vi.

 
 
 
 
 

GOLVLÄGGNING


Överväger du att uppgradera ditt hem med ett nytt trägolv för att förnya dess utseende? Kontakta oss för expertrådgivning, och låt oss guida dig genom processen för att säkerställa att du får det trägolv som bäst passar dina estetiska och funktionella önskemål.


Vi kan erbjuda ett brett och mångsidigt sortiment av golv i varierande tjocklekar, från eleganta 7 mm till robusta 15 mm. Oavsett om du föredrar en modern och slät yta eller föredrar den rustika känslan av ett tjockare golv, har vi alternativ som kommer att harmonisera med din personliga stil och hemmets atmosfär.


Med vår långvariga erfarenhet och kompetens inom trägolv är vi övertygade om att kunna leverera en service som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss idag för att påbörja resan mot att förvandla ditt hem med ett vackert och hållbart trägolv. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa det perfekta golvet för ditt unika utrymme.